Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Een uniek huwelijkscadeau vinden levert hoofdbrekens op

Een persoonlijk huwelijkscadeau vinden is inderdaad verre van gemakkelijk. Er zijn allerlei dingen waar je rekening mee moet houden. Maar er zijn ook allerlei dingen waar je rekening mee wilt houden. Het belangrijkste om een uniek en passend huwelijkscadeau te vinden, vind ik toch wel: hoe goed ken je het bruidspaar? Verder zijn vragen als: wat is je budget, wil je zelf iets maken, In welke winkels begin je je zoektocht, niet geheel onbelangrijk. De antwoorden op onder andere dit soort vragen, bepalen hoe jouw perfecte huwelijkscadeau eruit komt te zien.

Een uniek huwelijkscadeau vinden kan heel eenvoudig zijn

Een uniek huwelijkscadeau vinden is echter veel makkelijker als je weet wat Jilster voor je kan betekenen. Met Jilster stel je je eigen huwelijkscadeau heel eenvoudig samen. Je hoeft niet door weer en wind op pad. Na je werk als je toch al zo moe bent. Nee, je pakt na het avondeten lekker een kopje thee met wat lekkers en gaat er even goed voor zitten met je laptop. Want je unieke huwelijkscadeau stel je heel eenvoudig zelf of met een aantal vrienden en familieleden samen vanuit ieders eigen pc of laptop. De prijs bepaal je ook helemaal zelf. De prijs deel je ook nog eens met iedereen die een bijdrage wilt leveren. Je maakt een eigen Glossy, speciaal gericht op het leven van het bruidspaar. Van hen samen, of van jou met haar, of van jou met hem. Je vertelt in je eigen woorden, in een thema dat je via Jilster kunt aanklikken bijvoorbeeld over jouw eerste ontmoeting met de bruid en bruidegom. Weet je nog waar het was? Omschrijf wat in jouw herinnering nog specifiek is bijgebleven van dat moment. Omschrijf hoe je hen toen zag als stel, hoe je hun nu ziet als stel. Het kan allemaal met Jilster. Een uniek huwelijkscadeau hoeft niet veel hoofdbrekens te kosten.

Een huwelijkscadeau dat smaakt naar meer

In het huwelijkscadeau in de vorm van een heuse Glossy hoeft natuurlijk niet altijd en alleen maar het bruidspaar het middelpunt te zijn. Je kunt ook heel creatief zijn op een andere manier. Schrijf hét recept van die heerlijke appeltaart van jou in dit speciale en unieke huwelijkscadeau. Die appeltaart waar zowel bruid als bruidegom hun vingers bij aflikken alle keren dat jij hen een stukje taart hebt voorgeschoteld. Door aan het recept toe te voegen wat jouw herinnering is aan die eerste keer dat ze jouw appeltaart aten, maak je het nog persoonlijker. Nodig beiden via jouw bijdrage aan het huwelijkscadeau uit om hen te begeleiden als ze de eerste keer hun eigen versie van jouw appeltaart gaan maken. Succes verzekerd!