Sprookjesdromen
Image default
Aanbiedingen

Finca te huur Spanje voor de vakantie

Ben je op zoek naar een finca te huur in Spanje om eens lekker op vakantie te gaan? Dan zijn de mogelijkheden daarvoor zeker talrijk te noemen. Een finca voor de vakantie is een boerderij die is aangepast zodat deze ook onderdak kan bieden aan toeristen die graag hun verblijf doorbrengen op het platteland.

Kies een finca nabij de kust

Een finca kun je huren in verschillende gebieden van Spanje zoals in de bergstreken maar ook aan de kust. Een voorbeeld van een dergelijke finca is Refugio Marnes, gelegen aan de Costa Blanca. Deze boerderij is dusdanig verbouwd dat er een B&B is gemaakt in het oorspronkelijke gebouw dat als boerderij fungeert maar ook in de stallen vind je kamers terug. Als je voor deze manier van vakantie kiest kom je eerder met de lokale bevolking in aanraking en maak je ook goed kennis met de gebruiken en cultuur van het land.

Een eigen vakantiehuis is ook mogelijk

Wil je liever een vakantiehuis hebben dat landelijk gelegen is en waar je van alle gemakken voorzien bent en ook de nodige rust kunt pakken? Dan kun je ook de Finca Iris huren. Dit vakantiehuis hoort bij de boerderij en is geschikt voor 6 tot 8 personen. Van daaruit kun je dagelijks leuke uitstapjes ondernemen naar strand of nabijgelegen steden maar ook op het terrein zelf hoef je je zeker niet te vervelen.