Rechten

Maximale en professionele steun wanneer u uw scheiding online komt aanvragen

Bij Gratisscheiden.nl kunt u uw scheiding online aanvragen. Op die manier wordt u online op een specialistische manier geholpen met scheiden. Zo vult u online (via een beveiligde omgeving) uw gegevens in, waarna de specialist de benodigde scheidingsdocumenten opstelt en een verzoek indient bij de rechtbank. Online scheiden is eenvoudig en snel, en dus zeer geschikt in een tijd waarin u al genoeg aan uw hoofd heeft. Daarnaast werkt de specialist op betrouwbare wijze en hecht de specialist groot belang aan persoonlijk contact. Hoewel u misschien verwacht dat een scheiding online aanvragen onpersoonlijk is, is dat dus niet het geval. U ontvangt goede begeleiding, altijd op een begripvolle en prettige manier.

Gratis scheiding online aanvragen: komt u in aanmerking?

Als u online een echtscheiding wilt starten, maar niet veel geld kwijt wilt zijn, is het soms flink zoeken naar het juiste bedrijf. Bij Gratisscheiden.nl vindt u de prijs en de bijpassende service die u zoekt. Gratis online scheiden is dan voor u een goede optie. Maar u moet wel in aanmerking komen voor deze gratis scheiding, die u online kunt aanvragen. U komt in aanmerking wanneer u zich in één van de twee volgende situaties bevindt: uw individuele jaarinkomen is gelijk aan of lager dan €26000 (zonder kinderen) of €37.300 (met minderjarige kinderen) of uw individuele vermogen is lager dan €12.499 na de echtscheiding. Een scheiding online aanvragen is dan bij Gratisscheiden.nl helemaal gratis. De specialist handelt uw echtscheiding af zonder dat u hoeft te betalen. U betaalt alleen griffierecht.

Scheiding online aanvragen: helemaal gratis!

Scheiden kost vaak een hoop tijd en geld. Daarnaast is het ook nog eens een trieste periode in uw leven. Laat de specialist u in allereerst helpen met het regelen van verschillende zaken, tegen een lage prijs. Wilt u zelfs gratis scheiden? Bij Gratisscheiden.nl is het mogelijk. Uw scheiding online aanvragen bij deze specialist is eenvoudig en snel geregeld. Omdat de specialist in online scheiden subsidie krijgt, ontvangt u de juiste dienstverlening helemaal gratis, indien u daarvoor in aanmerking komt. Zo krijgt u bijvoorbeeld geheel kosteloos een mediator toegewezen. De dienstverlening van mediators kost u niets, u betaalt alleen het griffierecht. Dus heeft u de intentie goede afspraken te maken met elkaar en er samen uit te komen? Ga dan een scheiding online aanvragen bij de echte specialist.