Onderwijs

Wil jij een interieur perfect inrichten? Kies dan voor een interieur opleiding op het MBO

Wanneer je kiest voor een interieur opleiding op het MBO, heb je hoogstwaarschijnlijk oog voor detail. Je weet precies wat je wilt en je kunt goed keuzes maken. Hoe deel je een ruimte het beste in? Welke stoelen komen op welke plek? En welke stoffen passen mooi bij elkaar én bij de klant? Dat zijn vragen die je leert beantwoorden tijdens een interieur opleiding op het MBO bij Linnartz. In een deel- of voltijdopleiding leer je alle kneepjes van de vakopleiding interieurstyling. Zo heb je in het tempo dat jou uitkomt je diploma op zak. Wist je dat ze bij Linnartz Opleidingengroep ook andere opleidingen aanbieden op zowel HBO of MBO niveau? Zo volg je bij dit gespecialiseerd opleidingscentrum ook een deel- of voltijd hotel management opleiding op het HBO.

Voltijd of deeltijd hotel management opleiding op het HBO

Werk jij graag in de horeca? En zie jij jezelf wel een hotelmanager worden? Kies dan voor de opleiding hotel management (HBO) bij Linnartz Opleidingengroep. Hier studeer je volledig op je eigen tempo. Kies je ervoor om de opleiding voltijd te volgen door twee dagen of avonden per week te volgen? Of volg je de hotel management HBO opleiding liever deeltijd door één dag of avond per week lessen te volgen? Bij dit opleidingscentrum heb je de volledige vrijheid om op je eigen tempo te studeren. Liever iets anders? Je kunt hier ook terecht voor het volgen van een voltijd of deeltijd interieur opleiding op het MBO.

Volg overdag of ’s avonds een interieur opleiding op het MBO

Het kan voorkomen dat je momenteel al een baan hebt, maar dat het toch niet helemaal is waar je naar op zoek bent. Zoek je een baan met spanning en uitdaging? Heb je het juist in de avond druk en zoek je een interieur opleiding op het MBO die je overdag kunt volgen? Bij Linnartz Opleidingengroep ben je dan aan het juiste adres. Je deelt je opleiding precies in zoals jij dat zelf wilt. Hiermee bieden zij jou optimale flexibiliteit en haal je op je eigen tempo je diploma. Toch nog aan het oriënteren? Neem dan eens een kijkje bij de andere MBO en HBO opleidingen van dit gespecialiseerde opleidingscentrum. Je vindt hier onder andere een hotel management opleiding op het HBO.