Sprookjesdromen
Image default
Beauty en verzorging

Bruin de zomer in na een spray tan behandeling in Hengelo

Iedere zomer weer wanneer je dat leuke jurkje of die gave short uit de kast trekt word je geconfronteerd met de schade die je lichaam in de winter heeft opgelopen. Je benen zijn erg wit en je durft bijna je korte broek niet aan te trekken. In de winter heb je de hele tijd in je kleding verscholen gezeten en is je zomerkleur van vorig jaar compleet verdwenen. Iedere keer je huid bijkleuren onder de zonnebank is ook niet erg gezond. Een dilemma waar je iedere keer weer tegen aanloopt. Dat dilemma is vanaf heden verleden tijd! Spray tan Hengelo maakt jou zo bruin als je wil en ook op ieder gewenst moment. 

Huid bruinen

Spray tan Hengelo geeft jouw huid weer een bruine kleur. Zonder gebruik te maken van UV stralingen krijg je binnen een korte tijd een bruine huid bij spray tan Hengelo. Bij spray tan Hengelo wordt gebruik gemaakt van kwalitatief goede producten, wat jouw huid op geen manier kan aantasten. Het is dus verantwoord voor je huid om je lichaam te bruinen met spray tan. Spray tan Hengelo laat jou zelf kiezen welke delen van je lichaam je wil laten sprayen. Zo kan je er in de winter voor kiezen om bijvoorbeeld alleen je gezicht te laten bruinen, waar je in de zomer weer kiest voor een spray tan van je gehele lichaam. 

Natuurlijke producten

De spray tan producten van spray tan Hengelo geven een natuurlijke bruining van het huis, waardoor het er niet uitziet alsof je gesprayd bent. Naast dat het geen schadelijke stoffen aanbrengt op je huid, geeft het je huid juist goede voedingstoffen, In de oliën van spray tan Hengelo worden goede voedingsstoffen gestopt, waardoor je huid extra wordt behandeld. De spray tan is van een bijzonder goede kwaliteit, waardoor het je huid hydrateert en lang op de huid blijft zitten. Zo hoef je niet elke week weer terug om je huid te bruinen.