Sprookjesdromen
Image default
Banen en opleidingen

(Gevorderd) Ervaren Assistent Accountant HBO

We zijn bekende figuren in de boekhoudsector. We bedienen ook klanten van het midden- en kleinbedrijf. We hebben veel verschillende projecten. Houd je van diversiteit? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Jouw werkzaamheden als (Gevorderd) Ervaren Assistent Accountant HBO

Voor de vacature als (Gevorderd) Assistent Accountant Almere Samenstel ga je het volgende doen:

Door zelfgroei ontstonden er vacatures in ons boekhoudteam en hadden ze (senior) assistent-accountants nodig voor voorbereidend werk (gevestigd in Almere of Bunschoten-Spakenburg). Wij zorgen voor interessante en afwisselende vacatures voor interessante opdrachtgevers. Over werkuren kan worden onderhandeld, minimaal 24 uur per week. Je neemt deel aan de volgende taken:

 • Assisteren bij vertaalwerk, inclusief het verlenen van administratieve diensten;
 • Ondersteunende werkzaamheden uitvoeren voor relatiemanagers, managers en partneraccountants;
 • Ondersteunende werkzaamheden uitvoeren voor diverse fiscale vraagstukken;
 • Ondersteuning en antwoord op (junior) assistentvragen;
 • Houd contact met klanten voor overleg.
 • Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een agressieve (senior) assistent accountant geschikt voor deze functie.

Jouw specificaties

 • Een HBO-diploma in boekhouding of bedrijfseconomie hebben behaald en mogelijk een AA-diploma behalen;
 • 1-5 jaar gecombineerde praktische werkervaring;
 • Uitgebreide kennis van automatisering; analytisch vermogen en integriteit;
 • Het is belangrijk dat u vloeiend Nederlands spreekt;
 • Nauwkeurigheid en onafhankelijkheid;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Bekend met de praktijk van het MKB;
 • Je woont in Almere, Benschoten-Spakenburg, Lelystad, Hilversum en Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden

We zijn op zoek naar mensen voor de lange termijn. Onze sfeer is erg goed. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Je wordt ook goed opgeleid. We bieden ook een breed scala aan studiemogelijkheden.

Over salaris gesproken. De keuze van het salaris is afhankelijk van uw niveau. Hierbij spelen jouw capaciteiten, ervaring en opleiding een rol. U zult tevreden zijn met uw werk.

WR begeleidt u bij het vinden van een nieuwe werkgever. Daarom is dit een aantrekkelijke baan voor jou. Reageer daarom snel.

WR schat dat het totale salarisbereik tussen de 2500 euro en 4200 euro ligt. Dit is één keer per maand, uitgaande van 40 uur werk per week. Daarnaast zijn er goede hulpprogramma’s. Voor deze vacature kun je ook een bijbaan doen.

Dit is een fulltime functie, maar je kunt minimaal 24 uur per week parttime werken.

U kunt genieten van een royale pensioenregeling. Het aantal vakantiedagen is 30. WR streeft naar een goede match. We weten wat er is gebeurd, dus het is erg waardevol voor u. Op deze manier wordt het een stap vooruit. Dit geldt ook voor uw salaris.

Dit is tenslotte een vaste baan. WR is verantwoordelijk voor de werving en selectie van vaste banen, er worden dus geen detacheringen voorzien.

Ga de uitdaging aan!

Deze functie is geschikt voor kandidaten die geïnteresseerd zijn in (senior) assistent accountant voorbereiding praktijk, jaarrekening of boekhoudkundige functies. Als je assistent-accountant, accountant of jaaraccountant gebruikt, heb je in deze functie een goede kans. Jaarrekeningen, accountantszaken en assistent accountant zijn ook erg belangrijk.

We zoeken mensen niet ver bij ons vandaan. Dat is voor iedereen beter. Daarom mag de afstand tot Almere niet te ver zijn. Harderwijk, Almere, Lelystad, Fl en Flevoland zijn allemaal erg goed.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/klanten-contact.html