Sprookjesdromen
Image default
Management

Top business ideas in rural area

Top bedrijfsideeën in landelijk gebied

 

1. Geitenhouderij

Geiten spelen een belangrijke rol in het landbouwsegment, de zuivel- en de pluimveesector. Ze zijn even waardevol als koeien en kippen. Geiten houden is een ander lucratief bedrijfsidee in een landelijke omgeving. Je hebt in het begin wel wat helpers nodig.

 

2. Kokosnoot Business

Kokosnoot Ondernemen

Kokosnoten zijn een essentieel onderdeel van de Indiase economie. Het land is de grootste producent van kokosnoten ter wereld. Kokosnoten worden geteeld op 1,94 miljoen hectare Indiaas land. Ongeveer 90% van de kokosnoten producerende gebieden komen voor in de vier zuidelijke deelstaten van India, waarvan Kerala ongeveer 50% voor zijn rekening neemt.

 

3. Marketing op het platteland

Als je goed bent in marketing, is dit plattelandsbedrijfsidee iets voor jou. Uw bedrijf zou kunnen samenwerken met andere bedrijven (tegen een vergoeding per persoon of op basis van de verleende bijstand) en marketingstrategieën kunnen toepassen zoals huis-aan-huispromotie, pamfletverspreiding, enz.

 

Veel mediabureaus zijn gespecialiseerd in het aantrekken van mensen in grote steden en particulieren met een online aanwezigheid via media als TV en billboards. Maar slechts enkele richten zich op landelijke buurten. Dat is waar je zou kunnen schipperen in en beginnen met een marketing bureau om mensen in landelijke en semi-stedelijke omgevingen te richten.

 

4. Kleine sportschool of fitnesscentrum

Een sportschool of gezondheidscentrum is niet zo populair in landelijke gebieden, maar het kan zeer de moeite waard als je bereid bent om in de inspanning. Voordat u begint, zorg ervoor dat u fitnesstrainers hebt om u te helpen. Als u zelf fitnessfanaat bent, kunt u natuurlijk ook een bijdrage leveren. Het starten van een sportschool in landelijke gebieden vereist lagere investeringen in vergelijking met het starten van een in de steden.

 

5. Papieren zakken maken

Papieren zakken zijn cruciaal voor het verpakken en/of vasthouden van artikelen. Dit is een van de beste bedrijfsideeën die iedereen die in een dorp of kleine stad woont kan lanceren.

6. Breedband Internet Provider

Dit bedrijfsidee klinkt misschien riskant en kapitaalverhogend, maar het is potentieel lonend. U kunt een internet hulpverlener in plattelandsgebieden worden. Uw doelgroep zou de jeugd moeten zijn die op mobiele gegevens vertrouwt; geef hen toegang tot hoge snelheidsinternet en zie uw winsten schommelen.

 

7. Jute zakken maken

Jute is een biologisch afbreekbare, milieuvriendelijke stof. Jute zakken hebben een relatief goede marktbehoefte en exportcapaciteit. Als u over redelijke machines beschikt, kunt u in uw woonplaats zelf een jutezakfabriek beginnen. Voor een milieuvriendelijke persoonlijkheid zijn jutekoorden, jutedoeken en andere juteproducten van essentieel belang.

 

8. Het kweken van Katoen

Katoen Gewas 

Het telen van gewassen waar in India en verschillende landen vraag naar is, is een beproefde manier om inkomsten te genereren. De bloeiende gewassen in India zijn rijst, tarwe, maïs, mosterd, bamboe, jowar, katoen, thee, specerijen, geneeskrachtige planten, specerijen en suikerriet. Een winstgevend bedrijfsidee voor boeren en mensen met enige kennis van landbouw.

 

Mensen zijn bereid geld uit te geven aan gewassen van hoge kwaliteit in plaats van slechte gewassen tegen lage prijzen te kopen. Dus als u kwaliteitsproducten op de markt kunt brengen, zult u nooit een tekort aan kopers hebben.

 

9. Bio-Diesel Productie

Installaties voor de productie van biodiesel kunnen op kleine schaal worden opgezet op elke plaats waar Jatropha-olie, het belangrijkste ingrediënt, moeiteloos verkrijgbaar is. Er is een voortdurende inspectie van hernieuwbare energiestromen als gevolg van de afnemende beschikbaarheid van fossiele brandstoffen. De behoefte aan biodiesel neemt in India snel toe.

 

10. Eendenhouderij

De eendenfokkerij is een succesvolle business die velen uitoefenen in dorpen en andere landelijke gebieden. Om met deze business te beginnen, moet je een groot gebied of een grasveld bezitten. Het houden van eenden is eenvoudig en vrij van concessies.

 

U kunt uw eenden kweken in lage, hoge, natte, droge en alle andere soorten omstandigheden.

 

11. Een restaurant openen

De voedings- en sappenindustrie is een van de snelst groeiende ondernemingen in India. En op het platteland nemen keukens en fastfood een onvoorstelbaar hoge vlucht. Het concept van cafés moet nog volledig worden gerealiseerd op dergelijke plaatsen. Profiteer van deze trend en start een succesvol restaurant of café!

 

12. Kruidenpoeder maken

Kruiden bedrijf

De handel in specerijenpoeder verzekert u van een behoorlijk herstel. Zelfs een thuisbedrijf in specerijen kan winstgevend zijn. Chilipoeder, kurkumapoeder, korianderpoeder en wat al niet meer. Het is niet zo moeilijk om specerijenpoeder te maken. Bovendien is er veel ruimte voor uitbreiding, vooral in kleine steden en dorpen.

 

13. Kaarsen maken

Er is een grote vraag naar aromatische sierkaarsen. Er zijn verschillende toepassingen van dergelijke kaarsen: decoratie, religieuze redenen, enz. Een kaarsenmakerij kan op kleine schaal en als parttime onderneming worden gestart. Vrouwelijke ondernemers spelen een voortrekkersrol in dit segment door om de dag innovaties in de kaarsenmakerij te tonen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/