Sprookjesdromen
Image default
Mode en Kleding

Dagje uit, alles in de tas

Dagje uit, alles in de tas

Met de hele familie een dagje uit gaan is altijd gezellig. Je kunt het simpel houden met bijvoorbeeld een picknick in het park, maar je kunt ook naar een pretpark, bioscoop of theater gaan. Vooral tijdens de picknick en het pretpark bezoek is het fijn als je een tas bij je hebt met alle benodigdheden voor een gezellige dag. Wij vertellen je graag wat jij mee kunt nemen tijdens een dagje uit en wat daarvoor de fijnste tas is.

Welke tas neem je mee?

Laten we ons in eerste instantie focussen op een picknick in het park of een pretpark bezoek. Hiervoor heb je namelijk meer nodig dan een bioscoop of theaterbezoek. Wij adviseren je om een ruime tas mee te nemen. Een shopper is daarvoor ideaal. Je kunt hier bijvoorbeeld plastic borden, bestek, bekertjes, eten, drinken en een picknickkleed instoppen. Shoppers zijn er in verschillende formaten, dus er zit vast wel iets voor je bij. Matt and Nat heeft hele mooie shoppers die zeer geschikt zullen zijn voor jouw dagje uit. Voor het pretpark adviseren wij jou om geen borden en bestek mee te nemen, maar eventueel gesmeerde broodjes in boterhamzakjes te doen. Dan heb je minder ruimte nodig en die kun je dan weer gebruiken voor andere dingen zoals geshopte souvenirs.

Een city tripje, bioscoopbezoek of theaterbezoek

Voor deze activiteiten heb je een minder grote tas nodig. Voor een dagje naar een stad zou je een goede rugzak kunnen gebruiken. Daar kun je dan een flesje water in stoppen, een setje schone kleding of een regenjas voor het geval dat het gaat regenen of als je verwacht nat of vies te worden. Spiral heeft hele mooie rugzakken die geschikt zullen zijn voor jouw dagje stad of shoppen. Voor theaterbezoek  raden wij je een kleinere tas aan. Een clutch of een telefoontasje is meestal voldoende, maar je zou ook een crossbody tas mee kunnen nemen.

Conclusie

Voor een dagje (pret)park heb je een grotere tas nodig. Wij adviseren een shopper voor al jouw borden, bekers, bestek, eten en drinken. Voor een city tripje kun je het beste een Bold Banana of andere rugzak gebruiken voor al jouw essentials en geshopte items. En als laatste raden wij je een clutch of telefoontasje aan voor bioscoop- of theaterbezoek. Wat neem jij mee in jouw shopper, rugzak of clutch? Laat het ons weten!