Sprookjesdromen
Image default
Autos en Motoren

Leerzame, effectieve, makkelijke en snelle auto theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Wil jij een auto theoriecursus volgen die leerzaam is, effectief en waar je op een makkelijke en snelle manier je auto theorie certificaat van het CBR door kan halen? Dan moet je bij Gelijk Geslaagd zijn! Wij krijgen het voor elkaar om jou binnen 1 dag totaal voor te bereiden op het examen. Binnen 1 dag weet jij alles te vertellen over de auto theorie, ken je alle verkeersregels, verkeersborden, wetten, bijzondere situaties en meer. En dan het allerleukste, na de theoriecursus gaan we direct door naar het CBR waar jij met gemak zal slagen voor het theorie examen. Gewoon op dezelfde dag, hoe top is dat!

Theoriecursus Amsterdam

Woon jij in of vlakbij Amsterdam? Dan kan jij je snel inschrijven voor de theoriecursus Amsterdam. We hebben altijd snel plek en hebben een ruim aanbod aan cursusdagen. Jij kan dus die dag uitkiezen die voor jou het beste uitkomt.

Je kan er voor kiezen om het theorie examen zelf aan te vragen bij het CBR. Van te voren moet je namelijk een examenplek reserveren. Het CBR heeft het vaak aardig druk dus het kan wat langer duren voordat je aan de beurt bent. Je kan er ook voor kiezen om ons het theorie examen aan te laten vragen. Omdat wij al van te voren examenplekken hebben gereserveerd is de kans groot dat je via ons sneller aan de beurt zal zijn. De cursusdag kan je eenvoudig op de dag van het examen plannen, wij hebben altijd plek voor je.

In Amsterdam ga je na onze cursus naar het CBR aan de Naritaweg 150. We gaan altijd gezellig met elkaar naar de locatie van het CBR.

Theoriecursus Den Haag

Woon jij in of vlakbij Den Haag? Dan kan jij je inschrijven voor de theoriecursus Den Haag. Wanneer je onze theoriecursus in Den Haag volgt ga je in de middag examen maken bij het CBR aan de Lange Kleiweg 30 in Rijswijk. Het kan voorkomen dat onze trainingslocatie niet op loopafstand ligt van het CBR. Indien dit niet het geval is zorgen wij ervoor dat alle cursisten van en naar het CBR vervoerd worden. Je hoeft dus geen vrienden of familieleden in te schakelen die je naar je examen brengen. Van het begin tot het eind zorgen wij overal voor en blijven we gezellig met de groep bij elkaar.

Woon jij niet in de buurt van Amsterdam of Den Haag? Niet getreurd, je vind ons overal in het land. Kijk op onze site voor alle andere trainingslocaties.

https://www.gelijkgeslaagd.com/