Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

De Justfog e-sigaret online kopen

Justfog is een fabrikant gevestigd in zuid Korea gespecialiseerd in het fabriceren van elektronische sigaretten en bij behorende accessoires. Justfog is hoog aanbevolen wereld wijde fabrikant van e-sigaretten die haar producten aan meer dan 30.000 winkels en webshops in meer dan 50 landen distribueert. De missie van Justfog is altijd geweest, het uitvinden en maken van een hoog gekwalificeerde e-sigaret die nicotine kan vervangen. Daarom zijn ze constant bezig met het verbeteren van hun e-sigaretten producten zoals de Maxi en de q14 series. Hierdoor zijn ze een van de wereld beste e-sigaretten fabrikant te noemen.

Alle JUSTFOG e-sigaretten producten worden ontwikkeld in de R&D lap in zuid Korea door een Ph.D. e-sigaretten expert. Voor fabricage en kwaliteitscontrole wordt het CE keurmerk gebruikt. Alle e-sigaretten zijn vervaardigd naar de kwaliteitsstandaard van de Europese Unie en onder de ROHS richtlijnen.

De Justfog e-sigaretten zijn uitgerust met een constante voltagecontrole, een beschermfunctie tegen kortsluiting, een automatische uitschakelfunctie, een systeem om lekken te voorkomen en een systeem dat de vloeistof op de juiste plek houdt en voorkomt dat deze terugstroomt.

Justfog sigaretten bevat de verschillende stoffen zoals Propyleenglycol, Glycerine, smaakstof en nicotine

  • Propyleenglycol vormt de basis voor vrijwel iedere goede eLiquid en word aangeduid als een niet-giftige stof. Deze stof wordt ook in cosmetica en voedingsmiddelen.
  • Glycerine is een zoete, niet-giftige stof die een basis vormt voor verschillende eliquids, deze stof komt ook voor in snoepgoed en cosmetica.
  • De enige stof in e-sigaretten die daadwerkelijk giftig kan zijn is nicotine indien grote hoeveelheid gedampt wordt.