Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Dozen bij de Dozenhal

Al meer dan 35 jaar is de Dozenhal een betrouwbare partner om dozen te bestellen, of het nou gaat om nieuwe of gebruikte dozen. Wat betreft nieuwe dozen hebben we in onze voorraad wel meer dan 2500 formaten op voorraad liggen! Deze kunt u eenvoudig bestellen door op onze website in de zoektool aan te geven welke dimensies u wilt hebben voor uw doos, vervolgens gaat deze tool op zoek in de voorraad om te kijken of we hem hebben. Zo ja, dan is de offerte snel en eenvoudig geregeld, en krijgt u deze binnen één werkdag naar u toegestuurd. Wanneer u de gewenste doos niet kan vinden, dan maken we hem gloednieuw voor u. 

Nieuwe en gebruikte dozen

Wij bij de Dozenhal verkopen dus niet alleen nieuwe dozen die of vers gemaakt worden bij de fabriek of al klaarliggen in onze voorraad om getransporteerd te worden naar uw locatie, maar ook gebruikte dozen. Deze gebruikte dozen zijn dus al eenmalig gebruikt voor het verpakken en transporteren van producten. Wanneer u al eerder producten getransporteerd heeft in dozen, dan zult u vast hebben gemerkt dat deze dozen eigenlijk nog in prima staat zijn. Wij vinden dat ook, en daarom is het dus zonde om ze meteen weg te gooien! De Dozenhal verkoopt deze gebruikte dozen tegen een verlaagde prijs aan klanten. Goed voor het milieu en de portemonnee!

Eigen transport

De Dozenhal maakt gebruik van eigen transport wanneer we onze dozen verschepen naar klanten. Op deze manier weten we zeker dat ze in een goede staat aankomen, en dat ze zo snel mogelijk aankomen! Het zelfstandige transport geeft meer controle over het leveringsproces, en dat vinden wij juist zo fijn. Bovendien maakt dit het mogelijk om de dozen de volgende dag al te leveren! Bij de Dozenhal vindt u dus altijd geschikt kartonnen verpakkingen voor uw bedrijf. Het maakt bij ons niet uit of u grote, kleine of gigantische dozen nodig heeft. Met onze dozenzoeker zijn de gewenste formaten razendsnel gevonden, en krijgt u binnen no time wat u nodig heeft.