Sprookjesdromen
Image default
Kinderen

Een kinderfeest voor stoere kinderen

Is het bijna tijd voor een kinderfeest voor je kind, maar ben je op zoek naar iets stoers? Dan kan Flappie kids je daar zeker bij helpen! Hier zijn veel verschillende opties te vinden voor een ontzettend leuk kinderfeest, ook voor de stoere kinderen. Wij vertellen je in dit artikel meer over de glow in the dark workshop, en de graffiti workshop!

De workshops

 

Glow in the dark

Het glow in the dark schilderen bij Flappiekids is een leuke manier om zelf een mooi kunstwerk te maken die je ook kan zien in het donker. Tijdens het kinderfeestje krijgt ieder kind een hardboardplaat van 60 x 40 centimeter. De bedoeling is dat je vervolgens eerst een mooie tekening gaat maken van datgene wat jij op je plaat wilt hebben. Deze teken je op de plaat, om hem vervolgens met normale verf in te kleuren. Wanneer dat klaar is en de verf is opgedroogd, ga je met de speciale glow in the dark verf aan de slag om alles af te werken. Dit doen jullie met speciale verlichting zodat je de verf goed kan zien.

Graffiti

Ook is er een workshop graffiti spuiten. Hierbij kun je kiezen uit een grote of kleine plaat, en kun je er daarnaast voor kiezen of jullie met normale graffiti aan de slag gaan, of met de fluor variant. Nadat er het één en ander uitgelegd is krijg je een vel papier waarop je het voorbeeld gaat tekenen. Weet je niet wat je moet gaan tekenen dan is dat geen probleem; er hangen voorbeelden en de medewerkers kunnen je ook helpen. Als het voorbeeld helemaal goed is en je bent tevreden, dan ga je naar de spuitcabine. Je hebt dan een speciale stofjas en handschoenen aan zodat je kleding en je handen niet vies worden. vervolgens ga je met de graffitiverf aan de slag om je schilderij te spuiten.