Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Een vakantiehuis in Le Marche

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Le Marche? Goede keuze! De regio van Le Marche staat bekend om zijn authenticiteit, mensen die er een vakantiehuis huren zeggen vaak dat ze het gevoel krijgen van Italië zoals het eens was, en dat klopt ook. Wanneer je een vakantiehuis huurt in Le Marche dan zal je kunnen genieten van de zee, de mooie glooiende heuvels en het boerenleven van Le Marche. De naam klinkt misschien frans, maar Le Marche is toch echt wel een Italiaanse streek! Naast de zee en heuvels zijn er ook een heleboel andere mooie dingen te zien vanuit het vakantiehuis in Le Marche zoals wijngaarden, olijfbomen, graan, zonnebloemen en het koriander. Een mooie omgeving van te genieten.

Wat kan je allemaal doen met een vakantiehuis in Le Marche?

Met een vakantiehuis in Le Marche zijn er talloze dingen die te doen zijn en dingen om van te genieten. Naast de mooie omgeving waar we het al over hebben gehad, kan je ook genieten van de heerlijke Italiaanse keuken in Le Marche. Eigenlijk is Le Marche een van de best bewaarde geheimen van Italië, omdat het niet bekend staat als een mooie regio, heeft het ook geen last van de massatoerisme die je ervaart in steden zoals Rome, Florence of Venetië. Steeds meer redenen dus om een vakantiehuis te huren in Le Marche! Je kunt van de omgeving en het eten genieten, zonder last te hebben van super veel gelijkgestemden die ook allemaal massaal naar Le Marche zijn gekomen om die heerlijke Italiaanse sfeer op te snuiven.

De stranden van Le Marche

Le Marche heeft een aantal hele mooie stranden die aan de Adriatische kust liggen, die op loopafstand liggen van de meeste vakantiehuizen van Casa Vacanza Italia. Elke strand heeft ook iets unieks, van Noord tot Zuid zijn ze allemaal verschillend. Een voorbeeld is het fluwelen strand in het noorden, maar er zijn ook kiezelstranden die er waanzinnig mooi uitzien. Hou je van natuur, strand en cultuur? Huur dan een vakantiehuis in Le Marche, je zult er gegarandeerd geen spijt van krijgen!