Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Ibiza: Niet alleen feesten voor jongeren

Ibiza: Niet alleen feesten voor jongeren

Als je denkt aan het eiland Ibiza, dan kan het zo zijn dat je de associatie krijgt van het eiland met feesten. Tot op zekere hoogte klopt dit ook, maar het eiland heeft veel meer te bieden dan feesten. Zo is er veel cultuur op het eiland, is het een mooi eiland qua natuur en is het daarmee één van de meest geschikte eilanden om op te gaan wandelen, fietsen of andere sporten uit te oefenen. Ibiza wordt daarmee niet alleen een feesteiland, maar juist een combinatie van rust en feesten.

 

Een gehele vakantie op Ibiza

Als je naar Ibiza gaat, kun je dus het beste bekijken wat voor soort vakantie je wil. Ga je voor je rust op vakantie? Dan is kamperen in de mooie natuur van het eiland een goed idee. Als je liever in de drukte van de stad wil zitten, kun je beter in de stad een appartement huren. Het is dan gelukkig altijd nog mogelijk iets mee te pakken van één van de andere twee dingen. Je kunt, als je in de stad zit, een dagje met een auto of scooter richting het binnenland gaan. Je kunt, als je in het binnenland zit, altijd een dagje richting de stad gaan. Zo pak je van alles wat mee.

 

Een vakantie naar Ibiza

Als je op vakantie wil naar Ibiza, kun je het beste met het vliegtuig gaan. Je kunt ook met de boot gaan vanaf Frankrijk of Spanje, maar dan ben je wel aanzienlijk langer onderweg. Met het vliegtuig kun je vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam-Den Haag. Het is ongeveer 2 uurtjes vliegen, dus je bent er zo. Het eiland is niet zo groot, dus je bent ook in vrij korte tijd op je bestemming waar je zal gaan verblijven.

http://ibizamagazine.nl/clubs