Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Vakantiehuis Le Marche, een aanrader

Le Marche, centraal gelegen in Italië en nog steeds niet erg bekend bij de vele toeristen die massaal naar Italië trekken. Elk jaar weer. Maar dan vooral naar bijvoorbeeld Toscane, bij velen wel een bekender vakantieoord. In Le Marche (klik hier voor vakantiehuis Le Marche) echter, is het zo prachtig en ongekend mooi als u niet van massatoerisme houdt maar wel van cultuur, authenticiteit en gastvrijheid. Meer dan de moeite waard om te ontdekken als vakantiebestemming.

Proef het landelijke leven vanuit een vakantiehuis in Le Marche

Een vakantiehuis in Le Marche draait het vooral om rust. Wakker worden in uw eigen tempo. In een ongedwongen sfeer op verkenningstocht. Een met de natuur. Dát is allemaal mogelijk in één van de vele vakantiehuizen die Casa Vacanza Italia op hun website voor u heeft samengebracht. Genieten van zon, zee en strand, wanneer u het graag wat hogerop zoekt biedt Le Marche u bergen die u kunt bezoeken. Na enkele koude, natte en gure maanden in Nederland heeft u aan het begin van de lente vast wel al behoefte aan wat warmte. Niet te warm maar aangenaam is het vanaf halverwege maart in de regio Le Marche. Prima weer om een vakantiehuis te huren en het druilerige Nederlandse weer even achter u te laten. Veel zon, niet heet, maar aangenaam en weinig wind. Een ideale combinatie voor een vakantie tussendoor. Als ’anders dan anders’ op u van toepassing is, raden wij u aan het huren van een vakantiehuis in Le Marche hoog op uw vakantielijstje te zetten.

Waarom een vakantiehuis huren in Le Marche?

Slechts anderhalf uur vliegen en je zit in je vakantiehuis in Le Marche. Een streek die ook wel het nieuwe Toscane wordt genoemd. Weg van de massa, maar genieten van fantastische stranden, pittoreske dorpjes waar je nog voor weinig van een heerlijke espresso kunt genieten.  Een kustlijn van maar liefst 175 kilometer en bergen die het binnenland omzomen. Puur Italiaans eten, heerlijke authentieke gerechten  bereid met truffels. En zoals al geschreven, veel zonuren (ruim 2200) per jaar. Als dat geen plek is om je zuurverdiende vakantiegeld aan uit te geven? Kijk gerust op de site om het vakantiehuis in Le Marche te vinden voor een welverdiende vakantie.