Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

50 jaar getrouwd

50 jaar getrouwd is een regelrechte mijlpaal en een moment om bij stil te staan. Wanneer je moet gaan bedenken wat je cadeau wilt doen aan een stel dat 50 jaar getrouwd is, dan is dat lastiger dan je zou vermoeden. Allereerst maak je natuurlijk niet al te vaak mee dat mensen 50 jaar getrouwd zijn. Dat heeft verschillende oorzaken. Zo zie je dat wanneer mensen trouwen, ze dat op een steeds latere leeftijd doen. Zo wordt de kans kleiner dat mensen nog in leven zijn bij een 50 jarig huwelijk. Een andere oorzaak is het aantal scheidingen in Nederland. Er wordt in Nederland naar hartelust gescheiden. Je kan daar van alles van vinden, maar het was natuurlijk niet de bedoeling wanneer men besloot om te trouwen. Tot de dood ons scheidt, zoiets beloof je elkaar wanneer je gaat trouwen. Tijdens de crisis werd er weer even wat minder gescheiden omdat het simpelweg te duur was. Een gemiddelde scheiding kost al gauw duizenden Euro’s. Gelukkig zijn er nog genoeg mensen die wel samen blijven! Wat is dan een leuk en passend cadeau voor een stel dat 50 jaar getrouwd is? Jilster heeft hiervoor een passend, origineel en logisch idee voor bedacht.

50 jaar getrouwd cadeau bij Jilster

Een stel dat 50 jaar getrouwd is, verdient een passend en bijzonder cadeau. Zo wordt er bij elk huwelijk een prachtig trouwalbum gemaakt. Een logisch en origineel cadeau bij een 50 jarig huwelijk is dan een boek. Een boek dat geheel zelf is samengesteld en vormgegeven door dierbaren. Zo kan je een prachtig boek samenstellen dat vol staat met foto’s, verhalen, anekdotes en verloren gewaande herinneringen. Een lust voor het oog en een genot om doorheen te bladeren. De reacties bij stellen die zo’n boek cadeau kregen zijn ongekend. Ademloos en gefascineerd werd er door het boek gebladerd waarbij een lach en een traan niet verborgen bleven. Pieker je over een cadeau voor een stel dat 50 jaar getrouwd is? Jilster helpt je bij het maken van een cadeau voor een stel dat 50 jaar getrouwd is.

Meer weten

Voor een stel dat 50 jaar getrouwd is, maak je een prachtig boek! Een stel dat 50 jaar getrouwd is verdient een gepast cadeau. Bezoek daarom de website van Jilster en bekijk de mogelijkheden. Meer informatie over het cadeau en Jilster – 50 jaar getrouwd.