Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Ben jij benieuwd wat anderen vinden van vakantieveilingen.nl?

Er is een grote kans dat je best al eens van vakantieveilingen.nl hebt gehoord. Ze komen dagelijks met vlotte reclames op de televisie, waarin leuke uitjes zoals pretparken, dierentuinen, concerten of de sauna voor enkele euro’s verkocht worden. Misschien heb je ook al eens gekeken op hun website. Dan zul je zien dat er inderdaad allerlei leuke activiteiten per opbod verkocht wordt. Sommige uitjes worden daadwerkelijk voor extreem lage bedragen verkocht. Maar een korte zoektocht op Google geeft ook een heel ander beeld van vakantieveilingen.nl. Op de sites van consumentenprogramma’s als Radar en Kassa is de kritiek op vakantieveilingen.nl niet mals.

 

Doen ze iets verkeerd?

Op het eerste gezicht niet. Ze worden nog wel eens beticht van automatische biedingen via zogenaamde spook-accounts, maar tot op heden is daar nog nooit iets officieels over gezegd. Wat vaker gebeurt is dat de gebruikers van vakantieveilingen.nl de voorwaarden van de website, of app, niet goed lezen. Zo schrikken sommige gebruikers als ze na een bieding ook daadwerkelijk moeten betalen. In de voorwaarden staat namelijk duidelijk aangegeven dat wanneer jouw bod het winnende bod is, je een betalingsverplichting aan vakantieveilingen.nl hebt. Zo blijkt maar dat je altijd de kleine lettertjes moet lezen, ook op het internet.

 

Let op het volgende

Een dergelijke online veiling als vakantieveilingen.nl is leuk en spannend, en je kunt er goed je voordeel mee doen. Maar er zijn ook enkele valkuilen. Ten eerste moet je je niet laten meeslepen in de biedingen. Je zou niet de eerste zijn die bij het sluiten van de veiling erachter komt dat je meer hebt betaald dan het uitje aan de kassa kost! En vergeet de administratiekosten daarbij ook niet. Ook moet je goed in de gaten houden wat de voorwaarden zijn bij het uitje waar je op biedt. Zo zitten veel uitjes vast aan bepaalde data, of bepaalde concertkaartjes aan vaste zitplaatsen of staanplaatsen.

 

Lees zelf de reviews over vakantieveilingen.nl en schrijf er zelf ook één

Als je een gokje wilt wagen kun je proberen dat leuke tripje naar Walibi goedkoop te scoren. Of een middagje paintballen met je vrienden. Of met de kids naar de dierentuin in Emmen. Zorg dus dat je goed in de gaten houdt waar je precies op biedt. En als je deze ervaring gehad hebt kun je hem op deze website delen. Je kunt ook nu alvast kijken, zodat je van tevoren weet wat de gebruikers van vakantieveilingen.nl vinden van dit bedrijf. En vergeet de kleine lettertjes niet, hè!