Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Bijzondere plekken voor planten in het huis

Wie is er niet gek op planten! Ja iedereen wel. Waarschijnlijk zijn al de standaard plekken in huis al lang bezet. Maar maak je niet druk want in deze blog gaan wij je inspiratie geven waar jij je planten kwijt kan.

De trap

Ja je hoort het goed. Je kan de planten kwijt op de trap. Denk bijvoorbeeld aan de trap die vanuit de woonkamer omhoog gaat naar de slaapkamer. Deze trap kan je mooi versieren met verschillende planten.  Het klinkt misschien onhandig maat het is de bedoeling dat je kleine planten op de trap zodat je er wel nog altijd langs kan lopen.

Meterkast

Zorg ervoor dat de meterkast vervangen niet nodig is. Bij je meterkast denk je snel aan een alarmsysteem of de wifi router maar niet als een plek voor planten. Goed nieuws, het is de perfecte spot om je planten op te slaan. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je kat de planten op zal eten want je kat komt daar toch niet.

In de wc

Het toilet hoeft niet een saaie plek te zijn. Maak het toilet een gezellige plek in het huis door het te versieren met planten. Hang bijvoorbeeld planten op tegen de muur of aan plankjes die in de wc hangen. Je moet er wel voor zorgen dat je planten koopt die in het donker kunnen overleven anders gaan de planten natuurlijk in een rap tempo dood en dat wil je niet.

De badkamer

Heb je een grote badkamer en lijkt het alsof een groot deel zo leeg is? Versier dan je badkamer met prachtige planten. Zet bijvoorbeeld planten op de rand van het bad en combineer het met kaarsen. Dit maakt de badkamer een gezellige en romantische plek in het huis. Als je een hele brede badrand hebt kan je zelfs breder uitpakken door verschillende soorten planten te plaatsen.

https://www.groenewegendelft.nl/