Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

De Onderwijspraktijk Van De Wijk

Bij De Onderwijspraktijk Van De Wijk in Rotterdam kunt u uw kind laten testen op dyslexie, dyscalculie en is het mogelijk om diverse andere leerproblemen te achterhalen met een pedagogisch didactisch onderzoek. Nadat u een intelligentie onderzoek hebt laten doen kan een remedial teacher uw kind helpen met positieve leerervaringen op te doen.

In sommige gevallen is een leerachterstand te wijten aan de omgeving, aan de ontwikkeling of andere factoren. Om er als ouder zeker van te zijn dat er niet iets anders in het spel is kunt u bij De Onderwijkpraktijk Van De Wijk in Rotterdam een dyslexie test laten doen voor uw kind. Hetzelfde kan getest worden voor dyscalculie. In ieder geval is uw kind in goed handen en krijgt hij of zij van onze remedial teacher passende begeleiding om problemen op school te overwinnen. Voor een intakegesprek kan een ouder contact opnemen met een specialist van De Onderwijspraktijk Van De Wijk te Rotterdam.

Remedial teacher in Rotterdam

In het geval dat uw kind een remedial teacher in Rotterdam goed kan gebruiken zit u als ouder bij De Onderwijspraktijk Van De Wijk goed. Er wordt bij remedial teaching gekeken naar wat de oorzaak is van leerproblemen op school. Er zal daarom een dyscalculie of dyslexie test gedaan worden om uitsluitsel te geven. Verder zal er onderzoek gedaan worden door een remedial teacher uit regio Rotterdam om ervoor te zorgen dat men gedragsproblemen kan herkennen.

En verder zal de begeleider van De Onderwijspraktijk Van De Wijk eraan zorgdragen dat het kind positieve leerervaringen opdoet om voor nadelige effecten van negatieve leerervaringen ongedaan te maken. Zo krijgt een ouder de zekerheid met remedial teaching dat het kind zelfvertrouwen krijgt en gemotiveerd blijft om te leren. Ga daarom als ouder naar onze site indien uw kind op school moeite heeft met leren en maak een afspraak met een remedial teacher van De Onderwijspraktijk Van De Wijk.

 

http://www.deonderwijspraktijkvandewijk.nl/