Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

De schoenen van Shoelia: uniek en comfortabel

Bij Shoelia kunt u terecht voor de meest unieke herenschoenen. Ook voor trouwschoenen, schoenen met bloemenprint of kurken schoenen bent u bij ons op de juiste plek. De schoenen zijn in diverse stijlen te verkrijgen en nog comfortabel ook!

De bijzondere schoenen van Shoelia

Bij Shoelia vindt u de meest unieke schoenen van heel Nederland. Wij hebben ons gespecialiseerd in handgemaakte schoenen met de leukste designs. De schoenen zijn allemaal bijzonder, uniek en kleurrijk. Doordat de schoenen handgemaakt zijn van kwalitatief materiaal, zorgen ze voor optimaal draagcomfort. Wij doen ons best om een veelzijdige en kleurrijke collectie bijzondere schoenen samen te stellen. Om die reden wisselen wij elke maand dan ook van collectie. Onze schoenen zijn geschikt voor iedereen die niet standaard wil zijn. Wilt u echter helemaal bijzonder zijn, dan kunt u bij ons zelfs uw eigen schoenen samenstellen. 

Zelf schoenen ontwerpen

Heeft u uw unieke schoen niet gevonden in ons assortiment? Stel dan uw eigen schoenen samen. U kunt zelf het model, de materialen, de kleuren en de zool uitzoeken. Wij werken samen met Pepe Milan. Zij gaan aan de slag met uw ontwerp en maken deze nog helemaal met de hand. Het is zelfs mogelijk om uw naam, initialen of trouwdatum op uw schoenen te laten zetten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, kijk dan op onze website en plan direct een afspraak in om uw schoenen samen te stellen in onze winkel in Veenendaal. 

Pepe Milan

Wij werken samen met Pepe Milan, een Spaans familiebedrijf waar de schoenen nog echt met de hand worden gemaakt. Na drie generaties schoenmakers, zijn het nu de kleinkinderen die het familiebedrijf voortzetten. Dit doen zij met dezelfde toewijding en liefde als toen het merk werd geboren. Liefde voor het vak en oog voor detail is voor ons van groot belang, dit zorgt namelijk voor de meest prachtige creaties. Naast prachtig, zijn onze schoenen ook prettig om te dragen. Kom langs in onze winkel in Veenendaal om onze collectie te bekijken of kijk op onze website voor meer informatie over onze schoenen.