Sprookjesdromen
Image default
Aanbiedingen

De verschillende keukenmachines van Blokker

Blokker Holding B.V. is de houdstermaatschappij van een van de machtigste winkelconcerns van Nederland. Blokker exploiteert bijna 2.700 winkels. Bij blokker vind je verschillende soorten keukenmachines. Keukenmachines van verschillende merken en capaciteiten. Om jou te helpen bij het kiezen van een goede keukenmachine bij Blokker hebben wij een lijst samengesteld met de drie beste keukenmachines. 

Techwood keukenmachine

De veelzijdigheid van de Techwood keukenmachine maakt het een must have in elke keuken. Het is makkelijk in gebruik en je kunt er veel mee. De Techwood keukenmachine is voorzien van een bevestiging waarmee je verschillende ingrediënten kunt op kunt, snijden en raspen. Vergeet de handige hakmolen niet! Hiermee kun je zowel vleesproducten als aardappelen tot een heerlijke puree maken. Waar je baby die pas leert eten zeker van zal genieten. Dit alles krijg je binnen de kortste keren gedaan. Zo heb je meer tijd om door te brengen met je gezin, de huishoudelijke werkzaamheden. 

Maak je geen zorgen dat je moeilijk of niet gaat kunnen werken met de Techwood keukenmachine, Hij is erg makkelijk in gebruik en eenvoudig in elkaar te zetten. Daarnaast is de keukenmachine voorzien van een antislip bodem. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het apparaat zal schudden tijdens gebruik. De verschillende onderdelen zijn makkelijk los te maken, dus ook makkelijk schoon te maken.

Bourgini keukenmachine

De Bourgini keukenmachine is ontworpen in Italië en ook erg geschikt om je eigen pasta te maken. Wat kun je allemaal met de Bourgini keukenmachine? Veel! Je kunt raspen, persen, mixen, blenden, hakken en ook snijden van verschillende specerijen en andere ingrediënten. Bij het kopen van deze keukenmachine krijg je de verschillende bijbehorende accessoires mee. Denk dan aan een mengkom, een hakmes en drie schijven waar je mee kunt snijden, raspen en versnipperen. Je krijgt er ook een grote blenderkan, een citruspers en gardes bij.

Brabantia keukenmachine

Heerlijke gerechten snel klaargemaakt, dankzij de Brabantia keukenmachine. Met deze handige multifunctionele keukenhulp heb jij binnen de kortste keren de lekkerste gerechten klaar gemaakt.  Zeg vaarwel tegen al die lange uren in de keuken. Die branderige ogen, wanneer je uien aan het snijden bent. En die lastige knoflook geur aan je vingers. De Brabantia keukenmachine zorgt ervoor dat dit alles tot het verleden behoort.

De keukenmachine is demontabel, waardoor je snel de verschillende attributen kunt verwisselen. De machine is ook hittebestendig waardoor je er ook warme maaltijden mee kunt voor bereiden.

Behalve heerlijke gerechten kun je er ook lekkere drankjes en cocktails mee maken. De machine is voorzien van een ijscrush functie. De onderdelen zijn makkelijk los te maken en gemaakt van roestvrij staal. En kunnen eenvoudig in de vaatmachine geplaatst worden.

 

Waarom een keukenmachine 

Een keukenmachine is een veelzijdig keukenapparaat waarmee je snel en gemakkelijk vrijwel alle soorten voedsel kunt hakken, snijden, versnipperen, malen en pureren. Sommige modellen kunnen de thuiskok ook helpen bij het maken van citrus- en groentesap, het kloppen van cakebeslag, het kneden van brooddeeg, het kloppen van eiwitten en het vermalen van vlees en groenten.

Moderne keukenmachines zijn er in drie basismaten: vol, compact en mini. Welke maat ze ook hebben, de basiscomponenten zijn dezelfde: een motor, een kom met deksel en toevoerbuis, en een set hulpstukken.