Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Dozenhal heeft het grootste aanbod kartonnen opbergdozen!

Dozenhal beschikt over een breed aanbod aan kartonnen dozen, waaronder opbergdozen van karton. Daarnaast verkoopt het nog verschillende andere soorten dozen. Zo kunt u denken aan octabins, palletdozen, tabaksdozen en bedrukte dozen. Daarnaast zet Dozenhal zich natuurlijk ook in voor het milieu en verkoopt het ook gebruikte dozen. Deze gebruikte dozen zijn natuurlijk uitgekozen op basis van de kwaliteit, zodat u er ook nog lange tijd van kunt gebruik maken. Tenslotte verkoopt Dozenhal vanzelfsprekend ook nog op maat gemaakte nieuwe kartonnen dozen. Heeft u een speciale maat nodig die zich niet in het aanbod van Dozenhal op www.dozenhal.nl staat? Neem dan contact met ons op en dan gaan wij voor u aan de slag. Lees snel verder als u meer wilt weten over het aanbod van Dozenhal en specifiek de verzenddozen.

Kartonnen opbergdozen is nog nooit zo makkelijk geweest

Op onze site vindt u namelijk onze dozenzoeker, waar u het gewenste formaat kartonnen opbergdozen kunt zoeken door de lengte, breedte en hoogte die u wilt in te voeren. Als u uw gewenste kartonnen doos niet kunt vinden in de dozenzoeker kunnen wij deze gewoon voor u op maat produceren, bedrukken en bij u afleveren. Heeft u gevonden wat u zocht? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen die u de volgende dag in uw mailbox krijgt. Vervolgens gaat u akkoord met de gemaakte afspraken en is uw bestelling geplaatst. Wij zorgen er hierna voor dat uw bestelling met ons transport de volgende dag bij u geleverd wordt. Maar met een kartonnen doos bent u er nog niet. Kartonnen dozen hebben namelijk meestal wel wat accessoires nodig, zoals aanvullend verpakkingsmateriaal om de verzending veiliger te maken (denk aan tape, luchtkussenfolie, etc.). Heeft u erg veel kartonnen dozen met inhoud? Dan heeft u waarschijnlijk ook behoefte aan stapelmateriaal zoals massieve kartonnen platen (die wij ook in verschillende maten leveren). Al deze accessoires kunt u uiteraard ook bij ons bestellen.

Meer info

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over Dozenhal of als u meer informatie wilt over de expertise van Dozenhal. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Op zoek naar nog meer bouwtips? Volg deze website.