Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Tuinvakantie

Het is eindelijk weer zomer! We hebben er sinds de herfst weer naar uitgekeken en nu is het dan eindelijk weer zover. We kunnen weer lekker naar buiten zonder jas aan, kunnen lekker buiten sporten, kunnen gaan barbecueën, ga zo maar door. Maar het is niet de zomer die we hadden verwacht te hebben. We dachten aan lekker feesten op een ver eiland, elke avond uitgaan in de club of in de kroeg. We dachten aan picknicken in het park met al onze vrienden, en aan werken op het terras om wat geld bij te verdienen. Maar het leven ziet er allemaal erg anders uit nu, door de anderhalve meter samenleving. Dit is natuurlijk een gevolg van de maatregelen omtrent COVID 19. Het is dus niet meer een zomer van veel feesten en verre reizen. We zullen onze zomer anders moeten gaan besteden.

Gelukkig mogen we wel op vakantie. Niet naar verre oorden, maar wel gewoon hier binnen Europa. En dat kan ook wel eens heel leuk zijn. We zijn zo gewend aan het reizen naar verre landen om van de natuur te kunnen genieten, dat we soms vergeten hoe mooi het dicht bij huis kan zijn. Daarnaast is het ook veel beter voor het milieu om een keer niet zo ver te reizen, maar het gewoon binnen een straal van 1000 kilometer te houden.

Maar niet iedereen wil ook op vakantie. Er is nog heel veel onzeker en het is dus erg risicovol om nu een vakantie te boeken. Voor die mensen is een tuinvakantie de allerbeste optie. Ga gewoon elke dag lekker in je tuin zitten, en dan kan je ook prima van de zomer genieten. Daarvoor hebben we natuurlijk de hele lente in  de tuin gewerkt, met het plaatsen van keramische terrastegels, die we maar moeilijk konden kopen omdat het zo druk was in de bouwmarkten. Ga nu maar lekker van die keramiek tegels genieten.

https://www.bricksandstones.nl/