Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Genieten aan rustige Spaanse Costa’s. Het kan.

Het bezit van een vakantiewoning aan de Spaanse Costa’s is slechts een droom die alleen welgestelden zich zullen kunnen permiteren; althans, wanneer we het hebben over een volwaardige villa, of recreatiewoning. Koop-Appartementen zijn voor beduidend lagere bedragen verkrijgbaar en zelfs via makelaars voor langere tijden te huur. Ideaal als u als pensionado besluit te overwinteren in Spanje. U bezoekt dan niet een reisbureau, maar een Spaanse makelaar. Ook via de Nederlands-Spaanse makelaar Casas Real kunt u als pensionado een appartement voor langere tijd huren. Bezoek hiervoor de website die u onderaan deze pagina treft.

Koopwoningen: Villa’s

Aan u uiteraard of u een villa koopt in een drukbezochte badplaats, of dat de keuze valt voor een rustiger oord (eveneens aan de Costa’s). Bedenk wel hoe drukker en populairder de badplaats, des te hoger de vraagprijs. 

Verbouwen appartement

Indien u opziet tegen een mogelijke verbouwing van uw beoogde appartement, kunt u ook uw eigen aannemersbedrijf vanuit Nederland inschakelen. RS Aannemersbedrijf uit Rotterdam werkt bijvoorbeeld binnen heel Europa. Zo kunt u gewoon in uw eigen taal communiceren met uw aannemer waardoor u miscommunicatie vrijwel uitsluit. 

Rustige Costa’s 

Rustige gebieden, bijvoorbeeld in het midden van Spanje aan de Costa Blanca, herbergen tal van schitterende, kleine badplaatsjes, zoals Benissa en Moraira. Plaatsen die niet overspoeld worden door uitgaanspubliek wat komt voor strand en feesten, maar door de gewone toerist, opzoek naar Spaanse cultuur, rust, natuur en het Spaanse leven (en al het goede wat dit met zich meebrengt). 

Er zijn altijd huizen te koop in Benissa en ook in Moraira koopt u een droomhuis voor een schappelijk bedrag. Grotere badplaatsen als Benidorm zijn dan gewoon aan te rijden, u plukt dus de voordelen hiervan, maar draagt niet de lasten. 

 

https://www.casasreal.nl/