Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Kleding verzorgen

Een echte fashionista heeft een oneindige liefde voor kleding. Het liefst koopt ze altijd alles met de nieuwste mode mee, maar ze heeft ook spullen in haar kast liggen die nooit uit de mode kunnen raken. Die gaan dus een stuk langer mee en daarom heeft ze er een stuk meer geld aan uitgegeven. Het zou dus jammer zijn als bij het minste of geringste gebrek deze kleding al weggegooid moet worden. Daarom is het handig om deze volgende tips op te volgen, zodat je goed voor je kleding kunt zorgen en ze zo veel langer mooi meegaan.

Iedereen kent het wel, zo’n lelijk gat in een kledingstuk waar dat niet hoort. Het is zonde om dit kledingstuk dan meteen af te danken. Veel beter is het om het gat te stoppen. Dit kan door te leren naaien. Pak het gat aan de binnenkant van het kledingstuk vast. Maak dan horizontale steken, vlak naast elkaar en op de stof vlak bij het gat. Zo dicht je langzaam het gat. Het vergt even wat oefening, maar je hebt er veel aan.

  1. Leerverf

Heb jij leren items die langzaam hun kleur aan het verliezen zijn en er steeds minder mooi uitzien? Het probleem met leren kleding is dat het vervangen van deze spullen erg prijzig is. Het loopt vaak in de honderden euro’s. Veel te duur dus om na 2 jaar alweer te vervangen. Dan moet je leerverf gebruiken zodat de schoenen verven een mogelijkheid wordt. Hierdoor zullen je leren spullen er weer zo goed als nieuw uit komen, zonder dat je er weer veel geld aan uit hebt moeten geven.

Iedereen fluctueert in gewicht. Soms ben je wat zwaarder, soms ben je wat lichter. Om hiermee problemen te voorkomen, is het slim om je broeken in te nemen wanneer je wat lichter bent en uit te halen wanneer je wat zwaarder bent.

https://www.deleerverfwinkel.nl/