Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Online ESTA voor Amerika kopen

Online ESTA voor Amerika kopen

Amerika is één van de meest populaire vakantie-, stedentrip– of zakenbestemming. Er komen jaarlijks duizenden toeristen naar de Verenigde Staten. Het is een ideale bestemming om alle drukke en mooie steden te zien, te genieten van de natuur of een leuk dagje uit te plannen in één van de vele pretparken. Zo kun je de grote steden als Washington, Las Vegas, New York en Manhattan bezoeken. Daarnaast kun je ook naar de prachtige nationale natuurparken gaan zoals: Yosemite, Yellowstone of Great Smoky Mountains.

Naar Amerika toe
U kunt door middel van het vliegtuig naar Amerika toe. Voor de reistijd hangt het er natuurlijk vanaf welke staat u graag wilt bezoeken, of waar u uw reis wilt beginnen. Tevens kunt u voor verschillende vluchten een overstap hebben binnen Amerika. Zo kun je overstappen in New York als je een vlucht naar Miami hebt. Wanneer u Amerika gaat bezoeken, heeft u een ESTA nodig. Een visum, of wel ESTA, kunt u eenvoudig aanvragen op het internet via verschillende aanbieders.  

Visum voor Amerika
U bent verplicht om in het bezit te zijn van een ESTA mocht u Amerika willen bezoeken. Met een ESTA voor Amerika kunt u 90 dagen in de Verenigde Staten verblijven. De ESTA voor Amerika kost 30 euro en mag meerdere keren binnen de geldigheidstermijn gebruikt worden. U heeft dus 90 dagen aaneengesloten de tijd om in Amerika te verblijven. Na deze 90 dagen moet u weer terugkeren naar Nederland. U kunt echter wel weer met hetzelfde ESTA terug naar Amerika, mits deze nog binnen het geldigheidstermijn valt.  

Online e-visum aanvragen
Het online aanvragen van uw ESTA bespaart u veel tijd op het vliegveld naar Amerika. Doordat u het visum online aangevraagd heeft, hoeft u niet meer in de wachtrijen te staan bij het loket op het vliegveld. U kunt hierbij dus direct doorlopen naar de paspoortcontrole. Het online aanvragen van uw visum voor Amerika zeer eenvoudig. Deze aanvraag is in drie snelle stappen geregeld en kost nog geen vijf minuten. Natuurlijk is de eerste stap het invullen van uw persoonlijke gegevens, zoals: uw naam, BSN-nummer, aankomstdatum en woonadres. Let hierbij wel erg goed op dat de ingevulde gegevens exact overeenkomen met de gegevens op uw paspoort. Mocht dit niet het geval zijn, dan komt u niet voorbij de paspoortcontrole. Zo moet uw voornaam exact kloppen, ook als dit niet gelijk is aan uw roepnaam, en moet het documentnummer exact hetzelfde zijn zoals aangegeven staat op uw paspoort. Ook zullen er vragen worden gesteld over uw recente gezondheid. Wees hier dan dus op voorbereid en ken uw ongemakken. Stap twee is de betaling van de ESTA. Voor de betaling kunt u gebruik maken van iDeal, een overboeking, Bancontact/Mister Cash. Wanneer u het e-visum betaald heeft en de juiste gegevens ingevuld zijn, krijgt u binnen 24 uur uw ESTA in uw postvak binnen. Zodra u gaat reizen moet u het visum uitprinten en meenemen naar de paspoortcontrole. U kunt nu heerlijk genieten van uw steden- of roadtrip, vakantie of zakenreis in Amerika!

http://visumfly.nl