Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Een luxe douche

We houden er eigenlijk allemaal wel heel erg van; een lekker warme douche. Het warmt je lekker op als je van de koude buitenlucht komt, laat je wat beter voelen wanneer je ziek bent en het warme water kan een ontspannend effect hebben op je lichaam. Maar wat onderscheidt een luxe douche nou eigenlijk van een normale douche? Wat zijn die paar dingen die een luxe douche echt nodig heeft om een comfort douche te zijn? In dit artikel gaan we dat ontdekken.

Ten eerste is het erg belangrijk dat je de stralen kunt aanpassen. De een vindt hele harde stralen namelijk fijn, terwijl de ander voorkeur geeft aan een miezerregentje. Het is dus belangrijk dat iedereen die de douche gebruikt, in staat is het op zijn of haar ideale stand te zetten.

Daarnaast is een goed handelbare temperatuurknop ook erg fijn. Het is heel vervelend als je eindeloos moet zoeken naar de juiste temperatuur. Bij een luxe douche staan dan ook netjes aangegeven welke temperatuur je ongeveer onder staat.

Daarnaast heeft een luxe douche meestal meerdere douchekoppen. Hierdoor kan het water uit meerdere plekken komen en heb je meer het gevoel dat je onder een waterval of een warme regen staat. Hierdoor wordt het douche comfort verhoogt en ben je veel meer ontspannen dan je anders zou zijn geweest.

Ten slotte is een body dryer ook een goede uitkomst. Dan hoef je niet meer zelf af te drogen, maar wordt dit voor jou gedaan. Zo kan je lekker langer in de warmte van de douche blijven staan en ben je daarna meteen klaar om je aan te kleden!

Al met al komt er dus nogal wat kijken bij het hebben van een luxe douche. Nu hoeft een douche natuurlijk niet al deze kenmerken te hebben om luxe te zijn, maar dat zou wel ideaal zijn.

 

https://lavicta.nl/