Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Gegarandeerde bereikbaarheid

Fatsoenlijke en professionele bereikbaarheid is een belangrijke indicator voor (potentiële) klanten. Als hij niet snel en bekwaam te woord gestaan kan worden dan geeft dat natuurlijk niet zoveel vertrouwen voor de rest van de samenwerking. Bovendien is het aangrijpen van elke commerciële kans die je krijgt als ondernemer van groot belang. Door goede SEO is de klant in het bedrijf geïnteresseerd geraakt. Het zou doodzonde zijn als die potentiële klant wordt misgelopen door slechte bereikbaarheid.

Niet elk bedrijf heeft een telefoniste in dienst die zorgt ervoor zorgt dat het bedrijf altijd bereikbaar is. Maar een ondernemer die slechts bereikbaar is op de mobiele telefoon en niet in de gelegenheid is om ten alle tijden zijn mobiel op te nemen, loopt veel mogelijkheden mis. Helemaal als er ook nog eens een onpersoonlijk en vaag antwoordapparaat is ingesproken.

De uitkomst voor dit probleem is het outsourcen van de telefoonservice naar een gespecialiseerd bedrijf. Zo’n bedrijf heeft telefonistes met commerciële bagage in dienst die de klanten prima te woord staan. Mocht de beller echt hele specifieke vragen hebben over een product zorgt de telefoniste ervoor dat de klant wordt doorverbonden met een medewerker in het bedrijf. Als de beller andere vragen heeft waar niet gelijk op geantwoord kan worden, wordt er voor u een notitie gemaakt met alle informatie en wanneer hij teruggebeld kan worden.

Zo zorgt u er in ieder geval voor dat het eerste contact goed en professioneel is en dat het bedrijf een prima eerst indruk maakt. En zo’n service hoeft niet eens veel te kosten. U betaalt u vast bedrag per maand en u heeft er een telefoon afdeling bij. Bizziphone is een bedrijf dat deze en andere services aanbiedt. Kijk even op de website voor meer informatie en als u nog vragen heeft kunt u altijd even bellen.

http://bizziphone.com