Sprookjesdromen
Image default
Society / Holidays

Tandarts werkstoelen van All Dent

Al weken op zoek naar de perfecte tandarts werkstoel en nog nergens eentje gevonden die lekker zit? All Dent uit Veenendaal heeft wat u zoekt en biedt een enorme keuze aan van tandarts werkstoelen. Van ComfortMove tot CorrectSit tot Dynamic tot Ergosolex, allemaal hebben wij het en alleen maar van de beste merken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij al onze klanten advies op maat geven, zodat zij een stoel kopen waar zij naar op zoek zijn. Het kan soms namelijk lastig zijn om een goed evenwicht te vinden tussen comfort en stijl. Wij helpen u daar graag bij door advies op maat te geven. Bij ons kunt u naast het kopen van werkstoelen ook terecht voor de reparatie en het onderhoud van deze stoelen. Als u stoelen koopt bij ons gaat u een relatie aan voor de langere termijn! Daarom is het zo fijn dat ons personeel deskundig is en bovendien ook klantvriendelijk. Zo wordt de samenwerking voor beide partijen zo prettig mogelijk gemaakt. Bekijk de tandarts werkstoel van All Dent.

Onze tandarts werkstoelen zijn comfortabel en flexibel

Voor tandarts werkstoelen is het van groot belang dat ze comfortabel zitten en flexibel zijn. In uw praktijk gaat u er uiteraard veel gebruik van maken en dan is het een fijn vooruitzicht dat u stevig zit in een fijne werkhouding. Daarom beschikken al onze modellen over een anatomische zitting. Dat wil zeggen volledig gevormd aan het menselijk lichaam om zo zoveel mogelijk rugklachten te voorkomen. Daarnaast beschikken de stoelen over makkelijk te reinigen comfortabele bekleding. Zo zit u lekker op een hygiënische stoel. En daarnaast moeten de modellen voldoen aan een rug ondersteuning, kanteling voor een optimale werkhouding en zijn voorzien van een aan te passen zithoogte. Wij helpen u erbij om zo goed mogelijk uw werk uit te voeren en tegelijkertijd prettig te zitten zonder er vervelend lichamelijke klachten aan over te houden.

Neem vrijblijvend contact op!

Interesse gekregen om ons assortiment te bekijken? Bezoek onze website en kom een kijkje nemen in onze grote showroom in Veenendaal. Hier kunt u ons ruime assortiment bekijken, uitproberen en om advies vragen. Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben wat u zoekt!